Usluge

Projektovanje sistema kucne automatike

Inženjerske usluge koje nudimo spadaju u domen projektovanja sistema kućne automatike bazirane na KNX ili free@home sistemu.

Sam proces projektovanja sistema kućne automatike potrebno je podeliti u nekoliko etapa. Potrebno je detaljno sagledati potrebe i zahteve korisnika, uporediti te zahteve sa realnim mogućnostima, i kreirati sistem koji će kako zadovoljiti zahteve korisnika u ovom trenutku, tako i omogućiti naknadno proširenje i unapređenje sistema u budućnosti.

Postavljanje i programiranje sistema

free@home sistem zahteva stručnu i profeionalnu instalaciju sistema od strane sertifikovanih instalatera. Sistem postavljen na ovaj način obezbeđuje punu funkcionalnost sistema i svih njegovih komponenata. Od početka do kraja, ABB-free@home® kreira jednostavnost u sistemima kućne automatike.

Podešavanje parametara svih komponenti obavlja se putem klasičnog internet preglednika, bez potrebe za specijalnim alatima i programima. Žični i bežžični elementi postaju deo jedinstvenog sistema, bez razlike na koji način komuniciraju sa sistemom. Sa ABB-free@home® sistemom do 64 žična i 64 bežžična uređaja mogu biti deo jednog sistema pametnog stana ili pametne kuće.

Odrzavanje

Iako sistemi kućne automatike ne zahtevaju održavanje na nedeljnom/mesečnom/godišnem nivou, sistemi koje nudimo na tržištu omogućavaju nadogradnju elemenata sistema izmenana aplikacije.

Stalni napredak tehnologije omogućava da uz male izmene svoj sistem održavate "svežim" i omogućite mu da koristi nove tehnologije, sa ili bez ugradnje novih uređaja. Kod novih sistema koje mi projektujemo i ugrađujemo, redovno odrđavanje produđava i garanciju na sam sistem.

Programiranje KNX sistema

Nudimo Vam programiranje KNX sistema, bez razlike na proizvođača opreme ili funkcije koje su postavljene pred sam KNX sistem. Programiranje uključuje upravljanje rasvetom, roletnama, klimatizacijom, multimedijalnim uređajima, kao i proširenje sistema aplikacijom za daljinsko upravljanje.

Bez razlike da li se radi o malom stanu ili nekoliko kuća, posedujemo znanje i potrebne apliakcije i licence za programiranje ove vrste sistema kućne automatike.

Zašto baš mi ?

Verujemo da sistem koji je u našoj ponudi i naš način rada daju najbolji sistem. Ugrađujemo isključivo opremu renomiranih evropskih proizvođača, ne sklapamo ništa u garaži ili u radionici.

Šta dobijate ?

Najjednostavniji sistem kućne automatike ikada, bez potrebe da čitate uputstvo za upotrebu. Dovoljno intuitivno da ga lako koristite od prvog dana. Sistem koji je ugrađen u desetine hiljada stanova u Evropi.

Sigurni u budućnosti

Sistem vrši automatsku instalaciju novih verzija, čime dobijate uvek aktuelan sistem automatike. Ne postoji potreba da korisnik ili instalater periodično vrši nadogradnje verzija progama ili izmene na sistemu.

Upoznajte nas

VLADIMIR

CEO

ALEKSANDAR

Project Manager

DANIJELA

Office manager

UPRAŽNJENO MESTO

ELEKTRIČAR - ELEKTRONIČAR

Ukoliko želite da nam se pridružite, pošaljive Vaš CV.

Partneri

imate pitanje, predlog ili zamerku ?

Ako želite da saznate više o našim proizvodima i uslugama,
jednostavno popunite obrazac sa informacijama klikom na dugme
i pošaljite svoje pitanje ili zahtev.

Kontaktirajte nas